(text) Whatsapp: (+31)(0)613 048 399 [email protected]
BOEK MET NAAM IN TEKST

Niet van ons

Wel heel leuk
huis en tuin boek met naam

Collega’s van boek met naam hebben ook leuke cadeaus voor baby & kind en zelfs een gepersonaliseerd cadeau voor volwassenen in sommige gevallen. Binnenkort vindt u hier woezel en pip, Dikkie Dik, Nijntje en nog veel meer boeken die wij niet aanbieden.

Onze boekjes waren ooit de eerste gepersonaliseerde kinderboekjes die in Europa werden verkocht via Personlia. Een firma van een Amerikaanse man die naar Nederland kwam. Wij verkochten de boekjes via babykado.com. De eerste website waar u een gepersonaliseerd baby of kindercadeau per stuk kon afnemen.

Maar zoals dat vaak gaat met leuke originele ideeën, kwam er na verloop van tijd concurrentie bij. Zo ook met de boekjes. Wij hebben een geweldige naam natuurlijk, omdat wij de eerste waren. Boekmetnaam.nl

Die naam leent zich fantastisch om als startpagina voor gepersonaliseerde boeken te dienen. En dus binnenkort de boekjes van collega’s van boek met naam op deze pagina.

 

U betaald natuurlijk hetzelfde als wanneer u rechtstreeks op de site van onze collega zou bestellen. En u besteld bij ons, dus zijn wij verantwoordelijk. Iets niet naar wens? Wij lossen het op. Eenvoudig alle gepersonaliseerde boeken op 1 site.

Your Surprise

Één van de gewaardeerde collega’s van boek met naam is your surprise. Binnenkort plaatsen wij alle boekjes van yoursurpise op deze pagina en kunt u de boekjes van your surprise ook hier bij ons bestellen. Op dit moment werkt het enkel nog via de links hier onder. Excuses voor het ongemak. Op yoursurprise vindt je hele leuke gepersonaliseerde cadeaus.

Maar dus ook leuke gepersonaliseerde boeken bijvoorbeeld;

Boek Met Naam

De Borduurshop BV

(door BubblyDoo:)

Gepersonaliseerde kinderboeken, het perfecte cadeau! Maak jouw eigen boek met een uniek verhaal. Naam, lievelingskleur & thema, alles is zelf te kiezen in dit voorleesboek

BubblyDoo

ANDERE COLLEGA’s ?

Wilt u ook uw boekjes via ons aanbieden? Stuur even een mailtje aan [email protected] Wij willen graag uw boekjes hier ook aanbieden.

Boek Met Naam

De Borduurshop BV