(text) Whatsapp: (+31)(0)613 048 399 [email protected]

Ik zoek een gepersonaliseerd boek met naam voor een kindje / baby

 

Natuurlijk adviseren wij boekmetnaam.nl voor een gepersonaliseerd kinderboek.
Boek met naam was de eerste en is nog steeds de goedkoopste.

 

Echter kregen wij in de afgelopen jaren, waarin onze aandacht meer naar de borduurshop bv uitging, er ook collega’s bij. En die hebben ook leuke gepersonaliseerde kinderboeken. Wij bieden onze collega’s de mogelijkheid hun boeken ook op boek met naam te plaatsen. Op dit moment nog even via een linkje en gewoon te bestellen bij onze collega. Maar binnenkort kunt u de boeken van collega’s ook op onze site bestellen. En wij geven dan ook garantie en service voor die boeken.

 

 

Er zijn een aantal redenen waarom je zou kunnen overwegen om een gepersonaliseerd kinderboek te bestellen van boekmetnaam.nl:

 

  1. Uniek cadeau: een gepersonaliseerd kinderboek is een uniek cadeau om te geven aan een kind, omdat het speciaal voor hem of haar is gemaakt. (maar dat maakt óns nog niet uniek)
  2. Betrokkenheid: kinderen zijn vaak meer betrokken bij verhalen als ze zichzelf of mensen die ze kennen in het verhaal terug kunnen zien. Door een kinderboek te personaliseren met de naam van het kind, kun je ervoor zorgen dat het kind zich nog meer betrokken voelt bij het verhaal. (maar ook dat maakt óns ook nog niet uniek)
  3. Persoonlijke aandacht: door een gepersonaliseerd kinderboek te bestellen, laat je zien dat je tijd en aandacht hebt besteed aan het uitzoeken van iets speciaals voor het kind. Dit kan het kind een gevoel van waardering geven. (Inderdaad, maar hoe maakt dat boek met naam uniek?)
  4. Leesplezier: een gepersonaliseerd kinderboek kan ervoor zorgen dat het kind nog meer plezier heeft in het lezen van het boek, omdat het zich nog meer betrokken voelt bij het verhaal. (Maar dat geldt ook voor collega’s van boek met naam…, dus?)
  5. De emotionele waarde voor het kindje, om zichzelf in het verhaal terug te zien. (tja…, en daarom kies ik boek met naam? Nog steeds geen unieke reden)
  6. Een gepersonaliseerd kinderboek van boek met naam is na al die jaren nog steeds het goedkoopste boek (vanaf 9.95 inclusief verzendkosten)
  7. Boek met naam boeken zijn klassieke boeken (boek met naam was tenslotte ook de eerste)
  8. Boek met naam is momenteel aan het vernieuwen met downloadbare boeken (duurzamer, interactief, sneller)

 

Ik hoop dat dit je helpt om te beslissen of een gepersonaliseerd kinderboek van boekmetnaam.nl iets is wat je wilt aanschaffen, of toch liever van een collega. Wij verlopen graag boeken, maar wij willen nog liever dat u gelukkig bent met uw aankoop. Wordt u gelukkiger van een boek van een collega, begrijpen wij dat helemaal.

 

collega pagina  home boekmetnaam.nl

blog index