(text) Whatsapp: (+31)(0)613 048 399 [email protected]
BOEK MET NAAM IN TEKST

Niet van ons

Wel heel leuk

hier wordt nog gewerkt:

Onze boekjes waren ooit de eerste gepersonaliseerde kinderboekjes die in Europa werden verkocht via Personlia. Een firma van een Amerikaanse man die naar Nederland kwam. Wij verkochten de boekjes via babykado.com. De eerste website waar u een gepersonaliseerd baby of kindercadeau per stuk kon afnemen.

Maar zoals dat vaak gaat met leuke originele ideeën, kwam er na verloop van tijd concurrentie bij. Zo ook met de boekjes. Wij hebben een geweldige naam natuurlijk, omdat wij de eerste waren. Boekmetnaam.nl Die naam leent zich fantastisch om als startpagina voor gepersonaliseerde boeken te dienen. En daarom…;

Op deze pagina bieden wij (BINNENKORT!) boekjes aan van collega’s. Die hebben vaak ook hele leuke boekjes. U besteld gewoon bij ons, net zoals u bij thuis bezorgd eten besteld. Wij zorgen dat het bij u in huis komt.

En u besteld bij ons, dus zijn wij verantwoordelijk. Iets niet naar wens? Wij lossen het op.

LET OP! binnenkort…, dus momenteel nog niet. Vandaar dat er nog geen link naar deze pagina is gemaakt. Google vindt vaak iets te snel onze pagina’s en waarschijnlijk bent u dan ook via Google op deze pagina gekomen. Maar wij zijn hier momenteel aan het werk om de grootste gepersonaliseerde boek met naam startpagina te worden. Bestellen van collega boekjes lukt momenteel nog niet. Onze eigen boeken kunt u wel bestellen.

Maar binnenkort vindt u hier woezel en pip, Dikkie Dik, Nijntje en nog veel meer.

En… u betaald natuurlijk niets meer dan wanneer u rechtstreeks op de site van onze collega zou bestellen.

Woezel en Pip boekjes