(text) Whatsapp: (+31)(0)613 048 399 [email protected]

Dan moeten we eerst de vraag stellen;

Wat is een gepersonaliseerd boek met eigen naam?

 

Samenvatting:

Een gepersonaliseerd boek is een boek gemaakt voor een specifiek persoon, waarbij zijn/haar naam, kenmerken en meer informatie worden vermeld. Deze boeken zijn meestal bedoeld voor kinderen of pasgeboren baby’s, maar soms ook voor volwassenen. Ze worden meestal als fysieke boeken aangeboden.

(BoPeDo.com biedt binnenkort ook digitale, downloadbare en interactieve boeken aan.)
 

PERSOONLIJKE KINDERBOEKEN

Waarom geef je een kindje een gepersonaliseerd kinderboek?

Een gepersonaliseerd kinderboek is een boek met naam waarmee je een kind een uniek geschenk kunt geven. Gepersonaliseerde kinderboeken zijn een relatief nieuw cadeau waarvan het concept de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Met het kindje in de hoofdrol wordt een uniek verhaal verteld. In de gepersonaliseerde kinderboeken kunnen er veel persoonlijke gegevens uit het leven van het kindje worden toegevoegd.

Deze speciale boeken zijn volledig op maat gemaakt voor het kind waarvan er maar één ter wereld is. Ze zijn geschreven met het kind als hoofdpersoon, zodat het kind zichzelf herkent in de avonturen en verhalen van het boek. De naam van het kind wordt vaak gebruikt in de tekst en de illustraties, wat het boek nog persoonlijker maakt.

De gepersonaliseerde kinderboeken zijn niet alleen leuk om te ontvangen, maar hebben ook pedagogische voordelen. Het versterkt het kind in zijn identiteit. De verhalen in het boek kunnen het kind een gevoel van zelfvertrouwen geven, omdat het kind zichzelf ziet als een held of een veroveraar van avonturen.

Gepersonaliseerde kinderboeken zijn een leuk cadeau om te geven aan kinderen. Het is een unieke manier om een kind te laten weten dat je van hem of haar houdt, en om de relatie tussen jou en het kind te versterken. Het is een origineel en special cadeau dat het kind altijd zal koesteren.

Ieder kind verdient om te worden gevierd en geliefd. Een cadeau geven is een manier om dit te laten zien. Het laat ook zien dat we ons bewust zijn van hun behoeften en dat we willen dat ze blij zijn. Het laat ook zien dat we niet alleen aan onszelf denken, maar ook aan anderen. Daarnaast worden kinderen er vaak heel blij van om een cadeau te krijgen en is het een geweldige manier om hun liefde en waardering te tonen.

 

home      blog index